За запитвания:
+359 8768 08768

Бърза покупка с QR код на продуктите

Jan/10/2020

Бърза покупка с QR код на продуктите

От началото на 2020г. MULTITEX.bg въвежда нов вид брандиране на опаковките на продуктите - QR код с връзка към онлайн магазина. 

Разопаковайки продуктите си е достатъчно да отворите камерата на мобилния си телефон и да я насочите към етикета, където е отпечатан QR кода с текст "сканирай тук". Това ще ви заведе директно към продукта в онлайн магазина ни, където може да прочетете пълното му описание, техническа информация, както и лесно да поръчате отново същия продукт без да се налага да го търсите в секция продукти. 

По този начин ви улесняваме да достигнете бързо до желаният продукт и да го поръчате с няколко бутона, без да губите време в търсене на "Кой беше точно този карбонов плат?", или "Кой модел беше тази смола за заливане?". Просто сканирате с телефона си QR кода и ви отвежда към същия продукт в онлайн магазина ни. Почти всеки продукт ще бъде с отпечатан на етикета си QR код за бързо сканиране.

 

 

сканирай тук

 

Оставаме на Ваше разположение.

С уважение,

 

www.multitex.bg

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

НОВИНИ

MULTITEX.bg - НОВИНИ

Бърза покупка с QR код на продуктите

Бърза покупка с QR код на продуктите

От началото на 2020г. MULTITEX.bg въвежда нов вид брандиране на опаковките на продуктите - QR код с връзка към онлайн магазина. Разопаковайки продуктите с От началото на 2020г. MULTITEX.bg въвежда нов вид брандиране на опаковките на продуктите - QR код с връзка към онлайн магазина. Разопаковайки продуктите с 2020-01-10T21:03:12-02:00 Бърза покупка с QR код на продуктите

<p>От началото на 2020г. <strong>MULTITEX.bg&nbsp;</strong>въвежда нов вид брандиране на опаковките на продуктите - <strong>QR код</strong> с връзка към онлайн магазина.&nbsp;</p> <p>Разопаковайки продуктите си е достатъчно да отворите камерата на мобилния си телефон и да я насочите към етикета, където е отпечатан QR кода с текст "сканирай тук". Това ще ви заведе директно към продукта в онлайн магазина ни, където може да прочетете пълното му описание, техническа информация, както и лесно да поръчате отново същия продукт без да се налага да го търсите в секция продукти.&nbsp;</p> <p>По този начин ви улесняваме да достигнете бързо до желаният продукт и да го поръчате с няколко бутона, без да губите време в търсене на "Кой беше точно този карбонов плат?", или "Кой модел беше тази смола за заливане?". Просто сканирате с телефона си QR кода и ви отвежда към същия продукт в онлайн магазина ни. Почти всеки продукт ще бъде с отпечатан на етикета си QR код за бързо сканиране.</p> <p>&nbsp;</p> <p><img src="https://cdncloudcart.com/15321/files/image/barcode.png" alt="" />&nbsp;</p> <p>сканирай тук</p> <p>&nbsp;</p> <p>Оставаме на Ваше разположение.</p> <p>С уважение,</p> <p>&nbsp;</p> <p><a href="http://www.multitex.bg"><strong>www.multitex.bg</strong></a></p>

, , , , , , , , ,
Сравнение на продукти