За запитвания:
+359 8768 08768

  • Начало
  • ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА СЪГЛАСИЕ ЗА ОБРАБОТВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ (GDPR)

ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА СЪГЛАСИЕ ЗА ОБРАБОТВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ (GDPR)

Декларация за предоставяне на съгласие за обработване на лични данни съобразно чл. 7 от Регламент 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА

При завършване на поръчка от онлайн магазин MULTITEX.bg, собственост на МУЛТИТЕКС ТРЕЙД ЕООД, декларирам:

Съгласен/съгласна съм с това, че личните ми данни, а именно три имена, адрес, имейл адрес и телефонен номер се обработват от МУЛТИТЕКС ТРЕЙД ЕООД за изпълнение на договор за закупена стока или поръчана услуга, както и за изпращане на информационни и рекламни съобщения за продуктите и услугите на МУЛТИТЕКС ТРЕЙД ЕООД. Съгласието си предоставям за периода, необходим за изпълнение на преддоговорното или договорно отношение между мен и МУЛТИТЕКС ТРЕЙД ЕООД, а след това за по-краткото от: 1) предвидения период за съхраняване на договорни документи съгласно данъчното и счетоводното законодателство на Република България или 2) периода от 2 години.

Информиран/информирана съм, че мога да оттегля съгласието си по всяко време като го заявя на имейл адрес [email protected] , както и че искането ми може да не бъде удовлетворено, ако същото противоречи на изпълнението на законови задължения на администратора или на обществения интерес.

Сравнение на продукти