За запитвания:
+359 8768 08768

MULTITEX.bg | За нас

"Мултитекс Трейд" ЕООД е нова, високотехнологична фирма в областта на композитната индустрия. Фирмата разполага с търговски обект - склад за композитни материали в град Пловдив, както и производствен цех с експериментална лаборатория. ​Основната си дейност фирмата развива от 2009 година - внос и търговия на композитни материали - карбонов плат, епоксидни смоли, фибростъкло и вакуум консумативи. 

От 2019 година фирмата създаде своят онлайн магазин за композитни материали в България за търговия на дребно и едро - MULTITEX.bg, като основните ни цели са да предложим на своите клиенти незабавна доставка на поръчаните стоки, богато разнообразие от качествени материали и добра опаковка на продуктите, гарантираща сигурното им пътуване до вас.

MULTITEX.bg е онлайн магазин за композитни материали, предлагащ първокачествени продукти на водещи европейски производители. С напредването на технологиите никога не е било по-лесно да пазаруваш от комфорта на дома или работилницата си. Предлагаме богато разнообразие от карбон, фибростъкло, епоксидни и полиестерни смоли, вакуум консумативи и всички видове композитни материали.

 

 

 

 

 

Сравнение на продукти